nytårsforsætprolog
Generelt

Nytårsforsæt prolog

Lige om lidt skal vi i gang med de nytårsforsæt som hele denne blogs eksistensgrundlag hviler på. Et andet og bedre ord for nytårsforsæt er mål, for det er jo reelt det dét er.

Gode mål er for mig – og du må hellere sætte dig inden den her rammer dig: – er målbare! Spoiler, I know! Hvis jeg f.eks. gerne vil tabe mig, bliver det for fluffy bare at have et mål der hedder “jeg vil tabe mig”, jeg skal have sat nogle tal på. Det er ekstremt vigtigt, for så har jeg hele tiden noget at holde mig selv op i mod.

Men det kan jo i sig selv også virke uoverskueligt, når man sidder der 1. januar, lige er kommet ud af en chokoladeovertrukket december, der stadig pumper mere andefedt end blod rundt i dine vener, og når du jo lige i går har sagt – nej, råbt! – til alle til nytårsfesten der gad at høre det, at du gerne vil tabe 10 kilo, og nu sidder og glor direkte ned i den pizza, hvor [indsæt dit bynavn her] Pizza House igen har lagt alle pepperoni stykkerne kun på halvdelen, alt i mens du kværner cola direkte fra flasken, og du håber at en af de skide skibakkehopløbere bare én gang vil hoppe ud over kanten, så de kan mærke den samme smerte du føler! …. eller… var det kun min 1. januar?…

Jeg er i hvert fald ikke nået hele vejen rundt om mine 7 (!) nytårsforsæt. Det er ikke dem alle jeg har sat et dediceret mål på endnu, og nogle kræver sikkert også at blive skåret ned i mere overskuelige delmål – og så er der nogle mål som bare mere er hensigtserklæringer end reelle mål. Og måske har nogle af jer lyst til at byde ind undervejs med gode råd og vejledning, hvis I har dyb viden om et af emnerne. Bare rolig, jeg tror de fleste kan være med, det er ikke fordi jeg lige smider en “JEG VIL VÆRE CROQUIS MALER!” eller “JEG VIL (først forstå og så) BYGGE MIN EGEN BLOCKCHAIN” ind i mixet. Jeg tænker at jeg laver ét indlæg om hvert forsæt over de kommende dage, og så kan vi dissekere dem sammen. Kæft, hvor I glæder jer, jeg kan mærke det!

2 thoughts on “Nytårsforsæt prolog”

  1. Nr 4: 2018 bliver året, hvor Gillis Juicebar får luft under vingerne og udkonkurrere alle andre spillere på markedet.
    Stedet hvor mænd omkring 40, med vigende hårgrænse og hang britpop fra midt 90’erne, speeddater solo med smadret frugt – og grønt

    1. haha, jeg havde glemt Gillis juicebar – altså på listen, selvfølgelig ikke i det hele taget, hvordan kan man glemme så genialt et koncept!
      Så er der jo faktisk tale om 8 nytårsforsæt! Vi mangler vel kun at beslutte om vi åbner i Svendborg eller Odense?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.