Generelt

De 7, de gængse og de forkastede

Så er de 7 nytårsforsæt linet up – i ikke prioriteret rækkefølge:

  1. Blive fit
  2. Meditere på alle hverdage
  3. Stå op kl. 5.44 alle hverdage
  4. Skabe succes for Concept Nordic
  5. Lære svensk
  6. Foretage minimum et opkald om dagen jeg ikke normalt ville
  7. Lære at flyve

Tanken er selvfølgelig at jeg løbende opdaterer på udviklingen omkring hvert enkelt nytårsforsæt. Reelt set er mange af mine nytårsforsæt bundet op på de mere klassiske ting, synes jeg selv. Faktisk har jeg googlet mig til “Danskernes mest populære nytårsforsæt”:

Vægttab
Yes, den er jeg så ramlet direkte ned i.

Mere motion
Same, same.

Rygestop
Det har så aldrig rigtig været emne. Burde måske ellers være biologisk disponeret for det, da der har været en del af det i min familie – men det har bare aldrig rigtig bidt sig fast. Jeg har nogle gange prøvet at ryge når jeg bliver fuld, men de tømmermænd jeg har dagen efter har altid været af dimensioner, hvor det har krævet en exorcist til at skabe balance i mit liv igen.

Få en kæreste
Årh…. ved du hvad, jeg synes faktisk der er arbejde nok i den kæreste jeg har i forvejen, så jeg kan ikke lige overskue en mere.

Drik mindre alkohol
Mindre end hvem?

Arbejde mindre
haha…!

Stop neglebidning
Den har jeg heller aldrig rigtigt bidt på… hahahaaarj, jeg finder selv ud.

Se familien noget mere
Doomed if you do, doomed if you don’t.

Stop med at bande
What the fuck?

Drik mindre kaffe
Kommer formentlig heller ikke til at ske. Selvom jeg faktisk har puttet et par restriktioner på mit indtag, men det kan vi altid vende tilbage til.

Men som sagt synes jeg egentlig også mine nytårsforsæt svæver rundt om de mere traditionelle ting – der er motion, succes på job, opbygge nogle nye vaner og lære noget nyt. Og der var mange ting der også godt kunne have nået listen. F.eks. var et af mine nytårsforsæt for 2017 at finde en mentor, det lykkedes bare aldrig rigtig. Jeg havde også et mål om at etablere en netværksgruppe. Og begge dele kunne godt have nået til listen igen i år.

Camilla synes jeg skulle have haft et nytårsforsæt der gik på at hun skulle have en gave hver dag. Den nåede desværre heller ikke med på listen… Hun siger at hvis hun dør, vil jeg fortryde at jeg ikke gjorde det…

En af de ting der i retroperspektiv kunne have været med på listen, var måske at have et mål om at skrive blogindlæg som ikke er så skide lange. For jeg ville ønske at deres længde er et resultat af at jeg bare sætter mig til tasterne og det flyder fra fingrene. Så hvis det stadig skal give mening at have en blog, så sætter jeg nok både længden og mine egne krav til kvaliteten ned. For ellers kan jeg sgu ikke finde tiden til at holde det kørende – og det er jo ligesom idéen med en blog!

1 thought on “De 7, de gængse og de forkastede”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.