Concept Nordic Generelt

Den daglige grind

Ja, det blev så ikke lige en day-to-day blog. Det havde jeg måske heller ikke regnet med, men jeg havde da alligevel håbet at jeg kunne nå at opdatere mere end 1 gang om ugen. Lige pt. er der bare ikke timer nok i døgnet, og det er heller ikke alle nytårsforsættene der har det lige godt. Arbejdet fylder rigtigt meget lige nu, og inden onsdag var omme havde jeg vel allerede rundet de 37 timer. Weekenderne er heller ikke altid helt hellige, i dag har jeg f.eks. et jobinterview kl. 10.30 med en mulig kandidat til et nyt job. Det er hårdt, men jeg har det heldigvis sjovt undervejs. Men i går fik jeg skældud af min mor, fordi hun fandt ud af at jeg kun har afholdt 15 feriedage i det her ferieår, hvoraf de 10 feriedage var da vi flyttede til Fyn – og det skal jeg hilse at sige ikke føltes som ferie. Så blev hun først skidesur på Concept og mente overhovedet ikke det var okay. Da jeg så fortalte at der ikke er nogen som siger at jeg ikke må holde fri, og at det egentlig bare var min egen skyld, så fik jeg møgfaldet i stedet.

Men hun har jo ret, min gode mor. Døden har jo en årsag, og jeg kan da også godt mærke at jeg kører den lidt for hårdt lige nu. Men min undskyldning er at vi er inde i en utrolig spændende periode både i Concept og i Concept Nordic, og at det bare ikke på noget tidspunkt har følt naturligt at slippe rattet i en uge eller to. Concept Nordic er jo som bekendt et af mine store mål for i år, og nu her 6 måneder inde i opstarten, synes jeg vi begynder at mærke noget traction i markedet. Vi har et veletableret samarbejde med MTG koncernen i Danmark, og da vi så muligheden for at udvide dette samarbejde til Norden, blev det egentlig på ryggen af dette vi byggede Concept Nordic. Det gav os et fodfæste, og vi fik blandt andet ansvaret for at sælge annoncer for MTGs store sportssite i Sverige der hedder Viasatsport.se. Det skete dog først fra årsskiftet, fordi der var en opsigelsesperiode ift. det salgsselskab som havde rettighederne før os. Inden da havde vi egentlig kun en håndfuld mindre sites, som var søster-sites til nogle af de danske pendanter i vores netværk. Men med tilgangen af Viasatsport.se havde vi faktisk en decideret portefølje vi for alvor kunne gå i markedet med.

Og det er også gået godt, så godt at vi allerede har udsolgt nogle af produkterne, flere måneder ind i fremtiden. På toppen af dette, har vi netop i denne uge lukket en aftale med et stort svensk site, som kommer til at mangedoble det inventory vi kan udbyde. Så det går godt. Så godt at det måske ikke er helt urealistisk at nå vores mål for 2018 allerede her i 1. halvår. Om ikke andet er jeg i hvert fald ikke bekymret for at nå det i sin helhed.

Det er ret vildt, men det er som sagt heller ikke kommet af sig selv. Men jeg elsker mit arbejde, så der er heller ingen der skal have ondt af mig! Måske bare have lidt forståelse for at jeg føler jeg er på den her “mission i livet” lige nu, og at jeg derfor ikke altid husker folks fødselsdag, eller har tiden til at komme til den. Eller nogle gange ikke har helt styr på hvad der sker i resten af verden. Det er jo ikke sådan at jeg ikke registrerer hvis Prins Henrik dør, eller hvis ubådspsykopater når op til overfladen. Men det der lag lige under sensation og breaking, bruger jeg cirka 0 tid på. Jeg lytter dog til en lille sværm af podcasts (det kalder næsten på et indlæg for sig selv), som holder mig opdateret på specifikke emner. Mit Facebook feed er jeg også stået af på. Jeg er indimellem derinde, og registrerer måske lige de 2-3 øverste opslag, og når så lige at få dårlig samvittighed når jeg ser det klassiske “Tak for alle lykønskningerne på min fødselsdag i går”-opslag, og skynder mig ud igen. Instagram dyrker jeg en del, det er så dejligt nemt at forholde sig til billeder. Men det er pretty much min media og social media awareness. Resten af mit liv foregår inde i min egen boble. Som lige nu består af Concept, Concept Nordic og træning. Det er de 3 ting jeg synes jeg har tiden til og lykkes med, resten må jeg indrømme at jeg kæmper med at nå, og det ender ofte i “vi tager den i morgen”. En eller anden dag indhenter jeg det. Eller det indhenter mig.

Lige nu må jeg hellere få forberedt mig på det jobinterview, og få skyndt mig til træning, lægge en plan for de feriedage jeg har tilgode, og… hej!

2 thoughts on “Den daglige grind”

  1. Jeg har lige fået lagt planer for afholdelsen af min restferie, og i perioden 23. Marts og til 30. April, skal jeg kun arbejde 4 dag. Jeg tror jeg ender med at få stress af at holde fri så meget….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.