Generelt

Blog nu, Ostefjæs!

“Har du en blog eller ej?” spørger du. “Gider du lige styre dig!?” svarer jeg så! Men jeg ved da godt hvad du mener, opdateringsfrekvensen belaster vist ikke ligefrem nogens servere. Jeg synes ellers der er masser at skrive om. Bloggen ser lidt stille ud, men jeg lever ikke stille – det ville være synd at påstå. Udfordringen er at jeg har lyst til at skrive om det der optager mig lige nu og her, og så går jeg og brygger lidt på det emne oppe i mit hoved, men i mellemtiden opstår der så noget nyt i mit liv, som gør at det måske var et bedre emne – og så forfra.

På et eller andet plan er jeg begyndt at respektere de professionelle bloggere – det er fanme da hårdt arbejde at producere indhold. Eller, jeg ved ikke om det er hårdt arbejde, det er der nok en 3F’er eller to der ville studse over. Men det er tidskrævende, det er helt skørt. Så er det jo godt at det er dét de skal leve af, og ikke samtidigt lige skal flette en 37+ timers arbejdsuge ind i mixet. Hvis det var en del af mit job at tage ind til Fitnessworld, og poste videoer og billeder fra det, så hang det hele sgu nok også lidt bedre sammen.

Nej, det er tid, jeg mangler – ikke lyst eller mangel på emner, som sådan. Jeg kunne måske blive vlogger, og så bare optage når jeg sidder i bilen eller på anden måde var på farten! Det ville fanme være smart. Men enhver der har siddet og hørt mig begyndt at snakke, ved at jeg kan rable løs i lang tid, og være usandsynligt lang tid om at komme frem til mine pointer. Det er mit associationscenter! Det er helt twisted, og jeg kan køre en samtale så langt ud af et sidespor, at jeg mange gange glemmer udgangspunktet. Så rammer det mig nogle gange flere timer efter “Hov, gad vide om de fangede moralen i at der ikke findes nogle retter, som ikke bliver bedre af smeltet ost?” Og endeligt – apropos smeltet ost – så har jeg bare ikke et fjæs som egner sig super godt til vlog-formatet.

Så vi hænger på det her, du og jeg. Det skrevne ord. Men jeg tror måske også at det bliver lidt nemmere at finde tid til at skrive fremadrettet – der er nemlig sket lidt, også noget som jeg vil skrive om her snart. Og det kunne da i øvrigt være jeg snart skulle lave en update på alle mine nytårsforsæt! Lad os starte dér!… i morgen?

2 thoughts on “Blog nu, Ostefjæs!”

  1. Min hjerne fungerer på nogenlunde samme måde, og fordi jeg er den uudholdelige type, der ALTID lige skal prøve at komme med et godt råd, så vil jeg bare lige byde ind med, at der for er to ting, der virker: Dels ALTID at tænke, at det er ok bare at skrive et kort hverdagsindlæg (fordi #4 her: https://www.blogsbjerg.com/category/tips-tricks-og-opskrifter/) og dels at have en notesbog (du slår mig som den markant mere elektroniske type, så noget tilsvarende på telefonen) som jeg skriver små pitches til mig selv i. Ofte ender det med, at et par stykker af dem på magisk vis smelter sammen og forvandler sig til et indlæg.

    (Og mine gode, uselviske råd, dækker alene over, at jeg forsøger at få dig til at skrive mere, for jeg synes fandme bare, du er god!)

    1. Min kommentarboks mangler en like-funktion! For så ville jeg have liket din kommentar, unliket den, for så at like den igen Tak for både råd og ros. Du har ret, jeg vil prøve at flette flere korte hverdags indlæg ind. Det med notesbogen har jeg allerede kørende, men jeg kunne godt bruge den oftere – måske netop med tanke på de korte hverdagsindlæg. Tak igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.