Generelt

Når jeg bliver præsident

Jeg opdager sent torsdag aften at jeg har lagt en masse arbejdsopgaver ind til mandag, og da det går op for mig at det er en helligdag, bliver jeg bare træt. Jeg ved ikke hvad jeg har tænkt på, for det er ikke fordi at jeg ikke er klar over at 2. pinsedag lå og dansede ude i horisonten – vi har endda lagt planer for dagen! Og jeg har også flyttet alle faste mandagsmøder, så i arbejdsøjemed har jeg også været bevidst om det. Men i forhold til mine opgaver har jeg altså overset den fuldstændig.

Jeg er stramt styret af et super rigidt task-system, som fuldstændig kortlægger min dag. Jeg kan ikke klare mig uden. Jeg har tasks i forskellige systemer (Salesforce, Wrike, Asana), og hver morgen samler jeg dem alle i Evernote i en lang to-do-list, sorteret efter prioritet. Og så står den ellers på grind.

Men ikke på mandag! Medmindre jeg snyder (mest mig selv), og sætter mig og arbejder lidt alligevel. Det er faktisk ikke helligdag i Sverige, så det forpligter jo lidt for mit nordiske ansvar.

Forstå mig ret – jeg elsker fridage lige så meget som den næste broder. Men vi er mange der har tendens til så at mose 5 dages arbejde ind i 4 dage i stedet. Hvilket giver en stresset uge med lange arbejdsdage. Og så er vi jo et eller andet sted næsten lige vidt.

Når jeg bliver præsident, så samler jeg alle forårets helligdage i én lang ferie. Det er bedre, meget bedre. Så kan vi planlægge os ud af det. Halvanden uge, give and take, hvor samfundet bare lukker ned. Jeg skal nok lægge den i maj, så I får størt sandsynlighed for godt vejr.

Men I skal arbejde 1. maj. Det er trade off’et. Den dropper vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.