Generelt

Timeout

Jeg har besluttet at sætte bloggen på pause, indtil videre på ubestemt tid. Jeg har kredset om det flere gange, at det er svært for mig at holde et drive omkring bloggen, hvis den ikke er drevet af et formål eller projekt. Så der er ikke noget drama eller andet mystik bag det – bare at jeg skal have et eller andet at fortælle jer, andet end dagligdags-betragtninger.

Den gode nyhed er at der sagtens kan opstå flere scenarier, hvor jeg har lyst til at “åbne op” igen. Jeg har et par projekter som jeg pt. arbejder på, men som blot ikke giver mening at fortælle til alle og enhver om, før jeg får gjort dem mere konkrete.

Indtil da vil jeg takke for at have læst med så langt som hertil. Det blev et kortere bekendtskab her i 3. omgang, end jeg lige havde regnet med. Men sådan er det, det er jo svært at forudse alt hvad der sker her i livet.

Hvis du har lyst, og ikke gør det i forvejen, er du meget velkommen til at følge mig på Instagram, som uden sammenligning er det medie jeg er mest aktiv på. Hvis vi ikke “ses” der, så hav en dejlig sommer, og forhåbentlig på gensyn på et senere tidspunkt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.